.

en bra vän för mej är en sån som man vet alltid finns där någonstans och som man allitid kan gråta ut hos , som inte ställer massa krav på en , som vet att även om jag inte ber henne vara tyst om det jag just berättat ,är tyst och låter hemligheten stanna hos henne , för det är en ren självklarhet .

en riktig vän skulle aldrig någonsin hur arga man än är på varandra, kasta något i ansiktet på en som man tidigare berättat ,eller snacka bakom ens rygg ..

en bra vän är en sån som genom en blick kan se att något är fel , som kan se dom där små tårarna som ingen annan ser ,

en riktigt bra vän är en sån som håller en i armen vad som än händer & som stannar kvar i alla väder , i iskall snö och i brännande hett solsken , en som står kvar i storm och blåst som man faktiskt kan luta sej mot utan att ramla ner i en avgrund utan slut , och rammlar man endå så är man endå två ..

riktiga vänner finns det få av , tänk på det , så istället för att skaffa så många vänner så du inte ens minns namnen på en tiondel ,

istället håll dom där helt unika personerna i en guldask inne i hjärtat och ge dom minnen som dom aldrig glömmer& som dom kan ta fram i svåra stunder och kanske locka fram ett litet leende








Kommentarer
Postat av: oliviamagnusson

sv : ja , jag får se sedan :)<3

2010-03-16 @ 18:05:56
URL: http://oliviaahhhh.blogg.se/
Postat av: carina

love you :d<3333

2010-03-18 @ 15:34:59
URL: http://carinasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0